KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Az IKON Stúdió Egyesület tagjai hálásan köszönik a
2021-as év 1%-os felajánlásait, ami 31.401 Ft-ot tesz ki!

Bemutatkozás

Az IKON Stúdió Egyesületet nagymultú filmes és társadalomtudós szakemberek együttműködésével 2004-ben egy olyan szellemi műhelyként hoztuk létre, amely a Duna-medencei kultúra fenntarthatóságát, megőrzését és terjesztését tekinti legfőbb feladatának. A szellemi-tárgyi kulturális hagyományok óvása és új értékek, műalkotások létrehozása mellett választ keres a környezetkultúra, a környezetvédelem és a környezeti nevelés időszerű kérdéseinek megoldására. Az élő, működő emberi közösségek hagyományainak és jelenkori együttműködési mintáinak bemutatásával kívánja formálni és erősíteni a környezettudatos életszemlélet és a felelős társadalmi magatartás elfogadtatását, a művészet eszközeivel.

Célját elsősorban olyan mozgóképes művek,  multimédiás felületek létrehozásával kívánja megvalósítani, melyek megfelelnek a korszerű technikai lehetőségeknek. Ezen kívül rendezvényeket szervez, széles körű projekteket tervez és valósít meg.

Az Egyesület tagjai többek között: Székely Orsolya rendező-producer (elnök), B. Marton Frigyes grafikus-operatőr, Tóth Zsolt Marcell operatőr-producer, Sass Péter elektrografikus-vágó és operatőr, Székely Borbála kommunikációs szakember, Palotás Erika antropológus-közgazdász, dr Hőna Eszter vidékfejlesztési-, és Bánóczi Lídia pénzügyi szakember.

A 1145 Budapest Gyarmat u. 47/b. szám alatti  irodában teljes irodai infrastruktúra és utómunka-stúdió áll rendelkezésre.

Alapszabály

Adatvédelmi nyilatkozat

Dokumentumok